•  

Geslaagde sponsoravond

Voor de vierde keer in successie werd vrijdag 13 jan. j.l. de zogenaamde ‘sponsoravond” gehouden. Een initiatief van de sponsorcommissie met als doel om de begunstigers van onze voetbalvereniging een gezellige avond aan te bieden en de mogelijkheid te bieden met elkaar en vertegenwoordigers van de vereniging in gesprek te gaan.

Alvorens de aanwezigen zich konden vermaken met muzikale klanken en een ontspannen gesprek kreeg men de behaalde resultaten van het afgelopen seizoen voorgeschoteld. De voetbalvereniging kan zich verheugen in een respectabel aantal sponsors, die bereid zijn onze vereniging tot steun te zijn. Naast leden en vrijwilligers zijn sponsors belangrijke belanghebbenden voor een vereniging. Het is voor RKVV Den Dungen een groot goed om te beschikken over de nodige trouwe ondernemers die de club een warm hart toedragen. Door de kwantitatief en kwalitatief sterke sponsorcommissie blijft de nodige aandacht uitgaan naar werving en behoud van sponsors. In dat verband zullen er ook nadere beleidskaders worden opgesteld in relatie tot het nieuw in te richten sportpark . Van de kant van de voetbalvereniging zal men zich blijven inzetten om de afgesproken tegenprestatie te leveren en de sponsors van tijd tot tijd de nodige aandacht te geven.

De organisatie van deze gezellige en geslaagde sponsoravond was in handen van de zeer actieve en betrokken leden van onze sponsorcommissie, die dank zeggen aan:

•Alle sponsoren van RKVV Den Dungen en in het bijzonder onze nieuwe hoofdsponsor Staete Makelaars.

•Personeel kantine "de lange Jan " Cees , Elly , Nikky en Tom

•Kees en Elly Broeren voor de financiële bijdrage en verzorging van de avond

•De etikettenkoning Tonnie Vughts BV, FC Den Bosch en Jan van Grinsven, Rita van der Aa pedicure, Princen Sport, van Oers snacks, Versvleesboerdeij Savelkouls, Hotel Boer Goossens, van Doorn’s bakkerij, Haarstudio Image van Alebeek, Studio Kakelbont, Langenhuijsen catering, EP Schuurmans, Piet Cooijmans Interkleur, cafetaria ’t Hofke, cafetaria ’t Maaskantje, Jan Goossens rijwielhandel, Boomkwekerij van den Berk en RKVV Den Dungen voor het beschikbaar stellen van prijzen voor onze loterij.

•Leden sponsorcommissie

•Leden bestuur RKVV Den Dungen

•Alle aanwezigen voor de leuke, gezellige, positieve en succesvolle avond

Terug naar het overzicht