•  

Winterstop verlengd

Door de strenge vorst en de besneeuwde velden zijn we genoodzaakt om de winterstop voorlopig met minimaal een week te verlengen. Na de "echte" winterpauze wilden onze voetballers en begeleiders dolgraag weer de trainingen en wedstrijden hervatten, maar dat zit er helaas niet in. Sportliefhebbers kunnen zich vooral bezig houden met ijs- en sneeuwpret. Voor even helaas geen voetbal op de onbespeelbare velden!

Geen trainingen

In de week van 6 tot en met 10 februari zijn er voor senioren 4 tm 10 en junioren- en pupillenteams geen trainingen. Selectiespelers 1-2-3 worden door de trainers rechstreeks benaderd over (alternatieve)trainingsactiviteiten.

In het komend weekend zullen we een bericht uit doen gaan over de trainingen in de week van 13 februari 2012.

Wedstrijden

Een (algehele) afgelasting door de KNVB wordt o.a. aangekondigd via teletekst pagina 603. Maar ook via onze site houden we u op de hoogte van afgelastingen. Onze wedstrijdsecretaris zorgt voor de actualiteit in de programmering. Mocht het tot een alternatief programma komen in het weekend van 11 en 12 februari dan zal dit gecommuniceerd worden met en door de coordinatoren van respectievelijk selectie, lagere senioren, junioren, D-pupillen, E-pupillen en F-pupillen.

Terug naar het overzicht