•  

Pannatoernooi, 4x4 toernooi, 6x6 toernooi en Darten op Koninginnedag!!

Zin in een sportieve, muzikale en leuke dag op 30 april? Kom lekker sporten en spelen op het Jacobskamp. De Dungense Voetbalondernemers en het Oranjecomité organiseren vanaf 11.00 allerlei activiteiten waar je aan mee kunt doen. Verder is er natuurlijk wat te eten en te drinken en live muziek. Alle opbrengsten van deze dag worden besteed aan het Carnaval in 2013 in Den Dungen voor mensen met een beperking.

Lees hieronder wat je allemaal kan doen en hoe je je op kunt geven. Tot 30 april!!

Pannatoernooi

Kom je ook voetballen op Koninginnedag?

Voor alle jongens en meisjes van 5 tot en met 11 jaar organiseren we een Pannatoernooi. Met z’n tweeën speel je tegen 2 andere spelers. Wie de meeste doelpunten maakt heeft natuurlijk gewonnen! Een leuke manier om eens anders dan anders te voetballen of kennis te maken met voetbal. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. We beginnen om 13.30 uur op het Jacobskamp bij RKVV Den Dungen

Geef je op via activiteiten@rkvvdendungen.nl.

4x4 toernooi

Met je vrienden en vriendinnen voetballen op Koninginnedag?

Het nieuwe 4x4 toernooi is voor alle jongens en meiden tussen 12 en 15 jaar. Met je team speel je wedstrijden en valt er uiteraard wat te winnen! Verder zijn er allerlei activiteiten (muziek, rommelmarkt,etc) rond het veld georganiseerd, dus je kunt je zeker vermaken. We beginnen om 13.00 uur en alle activiteiten zijn op het Jacobskamp bij RKVV Den Dungen.

Geef je op via activiteiten@rkvvdendungen.nl.

6x6 toernooi

Sportief in actie met Koninginnedag?

Jaarlijks organiseert de Dungense Voetbalondernemers een voetbaltoernooi met Koninginnedag. Iedereen van 16 jaar en ouder kan aan dit toernooi meedoen met een team van 6 spelers. Om 11.00 uur beginnen we met de wedstrijden. Rond 16.00 uur is de prijsuitreiking. Uiteraard is er voor elk wat wils georganiseerd buiten de wedstrijden om! Dus kom naar het Jacobskamp bij RKVV Den Dungen.

Geef je op via activiteiten@rkvvdendungen.nl.

Darten

Darten voor prijzen!

Op Koninginnedag wordt er in de kantine De Lange Jan op het Jacobskamp een koppel dart toernooi georganiseerd. Met z’n tweeën strijd je om mooie prijzen. Je gooit volgens het 501 systeem en het begint om 11.00 uur. Iedereen mag meedoen en je kunt je opgeven bij René van de Veerdonk rvandeveerdonk@fleurametz.com. Je betaald 10,- inschrijfkosten.

Terug naar het overzicht