•  

DD5 doet mee & doneert voor Alpe d'HuZes!

Op 6 juni aanstaande zullen 3 spelers van ut fijfde deelnemen aan één van de grootste sportevenementen voor het goede doel: Alpe d’HuZes! (vaak kortweg #AD6 genoemd).

Edwin van den Broek, Sjors van der Aa en Roy Hellings zullen de bekendste berg uit de Tour de France gaan bedwingen en daarmee geld op halen voor KWF Kankerbestrijding. Sjors doet de beklimming per fiets, Edwin en Roy gaan de berg betrimmen; hardlopend dus!

En om deze sportievelingen extra te motiveren, maar vooral om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel zal er tijdens de laatste competitiedag een collecte plaatsvinden in kantine ‘de Lange Jan’. Wij hopen natuurlijk op jullie gulle gift. Via onderstaande link vind je meer informatie over dit grandioze evenement en natuurlijk kun je hier ook je donatie doen.

Bijzonder is dat #AD6 een anti-strijkstokbeleid hanteert. Dat willen zeggen dat alle giften in zijn geheel besteed worden aan onderzoek naar kankerbestrijding. Er worden absoluut geen andere kosten van betaald.

We zien jullie graag op zondag 6 mei aanstaande tijdens de afsluitende middag van seizoen 2011-2012. Laat onze 3 ploeggenoten maar eens zien hoe vrijgevig we allemaal zijn voor dit goede doel!

Spelers en begeleiding DD5

Meer informatie: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/biblovangerwen/

Terug naar het overzicht