•  

Wederom winnaar jeugdleiderstoernooi

Het lijkt een traditie te worden maar het is natuurlijk meer dan knap dat onze jeugdleiders voor de 3de keer op rij het jaarlijks terugkerend jeugdleiders toernooi op hun naam wisten te schrijven.

En het moet gezegd overtuigend en met prima voetbal.

De cijfers liegen niet 10 punten uit 4 wedstrijden en een doelsaldo van 4 - 0

Onze teamleiders "het Kasje" en Rien vd Broek hadden het weer voor elkaar gekregen om in de toch korte voorbereidingstijd (het is maar 4 km fietsen) een ingespeeld elftal op de groene mat te brengen.

Onder het toeziend oog van onze hoofdtrainer werd in de 1ste wedstrijd SCI met 2-0 van de mat gespeeld, toen was de beurt aan st.Mich.Gestel en even wisten onze voorwaartsen ondanks de vele kansen niet tot scoren te komen, de wedstrijd eindigde dan ook in 0-0 omdat onze verdediging stond als een huis.

Het volgende slachtoffer werd sc Irene dat op het wat kleinere "dommelveldje" lang stand hield maar uiteindelijk terecht met 1-0 verloor.

De laatste wedstrijd tegen BMC was een kopie van de voorgaande wedstrijden, een veel sterker DD wat dan ook wederom terecht won met 1-0.

De eeuwige roem en niet onbelangrijk de bonnen werden weer dankbaar in ontvangst genomen om het toernooi weer leuk af te sluiten, mannen proficiat met dit mooie resultaat.

Terug naar het overzicht