•  

Vrijwilliger van het jaar!

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst op zaterdag 2 juni a.s. zal traditiegetrouw de vrijwilliger van het jaar gekozen worden. Op basis van een aantal door de organisatie aangelegde criteria zijn de volgende personen genomineerd: Marty v.d. Veerdonk, Jeroen Mol en Marcel Hanegraaf.

De deelnemers aan de vrijwilligersbijeenkomst worden in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen op een van de kandidaten.

Een korte karakteristiek van de drie vrijwilligers:

Marcel Hanegraaf:

De toekomst van onze club ligt oa bij de jeugd. Dat zij plezier hebben in voetbal en zich ontwikkelen binnen en buiten het veld is mooi om te zien. Leuk om te begeleiden, maar ook moeilijk op sommige momenten. Daarom is het prettig als mensen met ervaring en passie onze jonge sporters coachen. Een van die jeugdcoaches is Marcel.

Marcel is al jaren leider van verschillende pupillen teams. Zeker 10 jaar is hij de vaste leider van de F1 geweest, waar hij de laatste 2 jaar een succesvol duo was met Annet Smits. Dat duo is meegegaan met dat team naar de E en ook daar hebben ze weer kampioenen voortgebracht. Maar vooral heeft hij kinderen hun sport laten beleven. Marcel zorgt voor alle randzaken rond de trainingen, de wedstrijden en is coachend duidelijk aanwezig langs de lijn. Daarnaast gaat Marcel al jaren mee als vliegende keep bij het pupillenweekend.

Marty van de Veerdonk:

De afgelopen jaren is onze website als communicatiemiddel steeds belangrijker geworden. Niet alleen alle nieuwszaken staan er op, maar ook foto’s en verslagen. Door een duidelijke structuur en steeds meer technische mogelijkheden is dit dé informatiebron van RKVV Den Dungen geworden. De basis voor onze website is neergezet door Marty. Daarnaast zorgt Marty dat technische vernieuwingen worden doorgevoerd, storingen worden opgelost en regulier onderhoud aan het systeem gedaan wordt. Daarbij is het belangrijk dat hij snel bereikbaar is en snel handelt als er iets mis is. Marty is altijd bereikbaar als het om de techniek binnen de club gaat. Na eerst als actief speler nog betrokken geweest te zijn bij onze voetbalclub en zich ook beschikbaar stelde als commissielid van de sponsorcommissie richt Marty zich tegenwoordig volledig op onze website en andere binnen de club aanwezige communicatiemiddelen.

Jeroen Mol:

Jeroen verzorgt al jaren de opmaak en eindredactie van de Groen Witter. Dit is het laatste seizoen dat de Groen Witter verschijnt, dus daar zal hij zich niet meer mee bezig houden. Gelukkig doet hij ook nog wat andere zaken voor de club, zodat hij aan ons als vrijwilliger verbonden blijft. Jeroen regelt alle inschrijvingen voor toernooien voor de pupillen. Hij heeft enkele seizoenen vriendschappelijke wedstrijden geregeld voor de pupillen. Hij is leider voor mini’s en F (geweest) en gaat elk jaar mee op pupillenkamp. Kortom, op de achtergrond en voorgrond regelt hij van alles voor de pupillen. Verder zorgt hij er voor dat elke week de wedstrijden op de site staan, zodat iedereen weet wanneer er gevoetbald wordt. Dat alles doet hij graag om anderen te laten voetballen.

Hij is een van de stuwende krachten achter het seniorenvoetbal voor zeventallen op vrijdagavond. Jeroen is nooit te beroerd zich in te zetten voor onze vereniging!

Het spreekt voor zich dat er hulde en waardering gebracht wordt aan al onze medewerkers die zich belangeloos inzetten voor de voetbalcub. Een beetje extra aandacht gaat dit keer uit naar de drie bovenstaande personen, waarvan er een de titel `vrijwilliger van het jaar` krijgt toebedeeld.

Terug naar het overzicht