•  

Dank aan alle medewerkers!

De jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst stond als vanzelfsprekend ook dit keer weer in het teken van gezelligheid en dankzegging! De Commissie Nevenactiviteiten had ervoor gezorgd dat zowel jong als oud zich prima wisten te vermaken. Ook voor de inwendige mens was goed gezorgd. RKVV Den Dungen kan trots zijn op zo'n 180 medewerkers die hun bijdrage leveren om de voetbalorganisatie draaiende te houden en enthousiast en met overgave de opgenomen taken geheel belangeloos uitvoeren. In zijn dankwoord aan al diegenen die zich zo inzetten voor de voetbalclub herdacht onze voorzitter ook Rick Roefs, de veelbelovende vrijwilliger en talentvolle A-junior die ons aan het begin van het seizoen was ontvallen. De verbondenheid met onze club zal blijven door het noemen van zijn naam, het voorbeeld dat hij voor ons was en het koesteren van de mooie herinneringen die we aan hem hebben. Rick, voor altijd in de gedachten van Groen Wit!

Bij de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar werd nog maar eens aangehaald dat de genomineerden symbool staan voor de inzet van alle medewerkers die onze club zo'n warm hart toedragen. Jeroen Mol, Marty van de Veerdonk en Marcel Hanegraaf waren dit keer de uitverkorenen. Alle drie al jaren actief bij onze vereniging. Jeroen onder andere bij het regelen van jeugdwedstrijden en het uitbrengen van het clubblad, Marty als de grote man achter onze communicatie in het bijzonder als webmaster en Marcel Hanegraaf als trouw en bekwaam begeleider van de jongste pupillen. Met een nipte meerderheid aan stemmen werd Marcel gekozen tot "vrijwilliger van het jaar"! Mariska Mol mocht namens het organiserend comite felicitaties en bloemen overhandigen aan de drie heren en voegde daar namens de ouders van de pupillen nog mooie woorden aan toe in de richting van winnaar Marcel.

Tijdens deze gezellige en leuke vrijwilligersbijeenkomst is de basis gelegd om met de nodige inzet en met vertrouwen in elkaar ook in het seizoen 2012/2013 onze vereniging van dienst te zijn. En dat gaat lukken!

Terug naar het overzicht