•  

Trainings- en begeleidingsteam selectie 2013-2014

De commissie Voetbalzaken is druk in de weer geweest om voor het volgend seizoen de begeleiding van onze selectieteams te regelen. Vermeldenswaard is in dat verband dat ook in het seizoen 2013-2014 hoofdtrainer Mark v.d. Steen in zijn begeleidingsteam kan beschikken over een aantal zeer betrokken en kundige vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan het voetbalplezier van onze selectiespelers.

We zijn verheugd te kunnen melden dat Joost de Kort (assistent-trainer), Rien Kerkhof (begeleider), John van de Donk (keeperstraining), Jan Ondersteijn (grensrechter), Mark Kluijtmans (grensrechter), Kevin van Emmerik (trainer) en Cor Frijlink (verzorger) doorgaan met hun werkzaamheden voor Den Dungen 1-2-3. Vol vertrouwen zien we de samenwerking met deze clubmensen tegemoet.

Theo van Vught (was tijdelijk inzetbaar), Hans v.d. Loo (overstap naar jeugd) en Brian van der Steen (blessure) zijn in hun huidige functies volgend seizoen niet meer beschikbaar. Men blijft zich wel tot het eind van dit seizoen vol overgave inzetten! Waarvoor dank!

Personen die zich geschikt achten voor een trainers- of begeleiderstaak bij het derde elftal kunnen contact opnemen met Walter van Loon, voorzitter van de Commissie Voetbalzaken.

Terug naar het overzicht