•  

Vacatures DD 3 en keepercoordinatie ingevuld

Zoals eerder vermeld op de website hadden we de functie van trainer en leider voor het 3e elftal nog vacant. Verheugd kunnen we melden dat deze nu definitief ingevuld is.

We in gesprek gekomen met Annet Smits en Liesbeth Smits. Twee zussen die al vele jaren verbonden zijn met met damesvoetbal en naast actief voetbal (op hoog niveau, Annet was zelfs international) ook alle ondersteunende taken vervuld hebben. Zij zijn bereid om hun kennis en ervaring na het opgaan van DVC in RKVV Den Dungen zich niet alleen voor de dames binnen onze club in te zetten, maar ook voor de heren iets te willen betekenen.

Dit is door alle betrokkenen enthousiast ontvangen en we zijn dan ook blij overeenstemming te hebben voor hun inzet als trainers/leiders voor Den Dungen 3.

Daarnaast ontstond aan het eind van de competitie een vacature voor de functie van coördinator keepers binnen Voetbalzaken. Ook een onderdeel waar de beide dames veel ervaring en kennis in hebben opgedaan; Annet en Liesbeth zijn ook bereid om die functie gezamenlijk in te vullen.

Rest ons veel vertrouwen uit te spreken in een goede samenwerking en Annet en Liesbeth veel succes te wensen!

Commissie Voetbalzaken.

Terug naar het overzicht