•  

Openingsweekend sportpark

Het weekend van 23 en 24 augustus 2013 zal het teken staan van een feestelijke ingebruikname van het nieuwe sportpark voor leden van korf- en voetbalvereniging.

De sporters kunnen het komend seizoen gebruik gaan maken van een prachtige en functionele nieuwe sportaccommodatie. Dit mooie vooruitzicht willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom organiseert de activiteitencommissie een spetterend openingsweekend speciaal voor de leden van voetbal- en korfbafafdeling.

Vrijdag 23 augustus 2013

Op deze avond kunnen alle seniorenleden en A junioren (vanaf 16 jaar) hun partners en direct betrokkenen terecht in de feesttent en clubhuis van het nieuwe sportcomplex.

Deze avond -die een besloten karakter draagt- zal in het teken staan van gezelligheid van de bovenste plank. En dat “de feestzanger” van Den Dungen daar niet bij mag ontbreken is natuurlijk een feit.

We hebben het natuurlijk over Renè Schuurmans onze eigen Topper. Met zijn diverse hits zal hij de sfeer naar een grandioos hoogtepunt brengen. Anders gezegd hij zal Den Dungen op zijn grondvesten doen trillen.

Als Dj zullen ook gevestigde namen voorbij komen.

Denk bijvoorbeeld aan DJ Passie.nl. Deze rasechte partyjock heeft zijn sporen al dik verdiend in binnen, maar ook zeker buitenland. Ook zal deze avond de lokale held uit Den Dungen zijn opwachting maken. We hebben het hier namelijk over DJ Stephan ook hij heeft zijn sporen in binnen- en buitenland allang verdiend. Deze graag geziene DJ zal ook op deze avond het feest mee compleet maken.

Voor deze avond kunnen de senioren en de A junioren(vanaf 16 jaar) kaarten bestellen bij hun leider.

Aan de direct betrokkenen vragen wij een mail te sturen naar densil@home.nl of telefonisch te bestellen op 06-54376006 Patricia.

De kaarten zullen voor leden € 5,00 bedragen en voor de partners/direct betrokkenen € 10,00.

INSCHRIJVEN KAN TOT 5 JULI 2013.

Zaterdag 24 augustus 2013

Alle jeugdleden van het voetbal B1 t/m Mini’s, meisjes junioren en alle juniorenleden van het korfbal worden deze middag verwacht om 12.00 uur op het nieuwe sportcomplex van Den Dungen.

Deze middag wordt er een heuse zeskamp voor de jeugdleden georganiseerd. Alle jeugdleden zullen gehusseld worden, zodat -ongeacht welke sport men beoefent- er een mooie mengelmoes van teams uitkomt. De indeling van de teams wordt op die dag bekend gemaakt.

We hopen natuurlijk op mooi weer dus adviseren we iedereen kleren aan te doen die nat mogen worden. Deze middag zal tot ongeveer 18.00 uur duren en voor een versnapering wordt gezorgd.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes kijk dan regelmatig op de website van RKVV Den Dungen.

Onder de knop algemeen/activiteiten zal na de vakantie het verkooppunt van de kaarten met data te vinden zijn. Dus mensen geef je op voor 28 juni 2013!

groetjes de activiteitencommissie

Terug naar het overzicht