•  

Hoofdtrainer verlaat Den Dungen per 1 juli 2014

Gedurende drie seizoenen is Mark van der Steen werkzaam als hoofdtrainer bij Den Dungen. Aan het eind van het lopende seizoen (1 juli 2014) wordt de samenwerking in goed overleg beëindigd.

Mark startte bij Den Dungen als beginnend hoofdtrainer. Na voorheen als assistent-trainer werkzaam te zijn geweest, heeft hij nu gedurende bijna drie volledige seizoenen aangetoond ook de eindverantwoordelijkheid over een selectie te kunnen dragen. Bij VV Den Dungen heeft Mark jeugdspelers ingepast en –afhankelijk van het spelersmateriaal- met zijn team steeds aantrekkelijk en aanvallend voetbal proberen te spelen.

Hoewel we binnen “Den Dungen” Mark ervaren als plezierig in de omgang, moeten we ook vaststellen dat in veel gevallen de “houdbaarheidsdatum” van trainers na zo’n drie seizoenen verstreken is. Logisch gevolg hiervan is dat beide partijen in dit stadium moeten constateren en respecteren dat het beter is andere keuzen te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We gunnen het Mark van harte zijn trainerscarrière voort te zetten bij een bij hem passende club. Vanuit Den Dungen zal hij kunnen rekenen op een goede referentie.

We gaan er vanuit dat onder de bezielende leiding van Mark dit seizoen nog wel een prijsje gepakt wordt! In sportief opzicht is dat niet alleen leuk voor de spelersgroep, maar ook voor een scheidend trainer.

Terug naar het overzicht