•  

3e Voetbalclinic mini’s spelen Welpenvoetbal

Op 23 november hebben onze mini pupillen de tweede voetbalclinic gehad. Onder leiding van KNVB begeleider Mark den Brok hadden Marleen, Indy, Sanne en Rachel een prachtige clinic uitgezet.

Naar deze training speelden onze mini’s ook nog de derby tegen de mini’s van BMC. De prachtige voetbalclinics hebben inmiddels hun uitwerking op het spel van de mini’s niet gemist.

Afgelopen zaterdag werd namelijk de eerste klinkende overwinning behaald. De mini’s van Avanti werden met 7-2 weggespeeld.

Met de KNVB hebben we afgesproken nog drie maal speciaal aandacht te geven aan onze mini pupillen.

Hierbij leggen we de nadruk op het trainen en begeleiden van onze “leukste leeftijdscategorie” maar ook werving en ondersteuning vanuit de ouders komt aan de orde. Als afsluiting van deze serie gaan we ergens in februari ook nog een mini voetbaltoernooi organiseren.

Aanstaande zaterdag 7 december wordt er voor de 3 e keer een voetbalclinic gehouden voor onze mini pupillen.

Onze mini’s worden dan ook gevraagd om allemaal om 8.45 uur aanwezig te zijn, zodat we ook daadwerkelijk om 9.00 uur met de clinic kunnen beginnen.

Mark den Brok heeft wel specifiek aangegeven graag alle mini’s aanstaande zaterdag te willen verwelkomen. Dus zorg dat je allemaal op tijd aanwezig bent, zodat we ook daadwerkelijk om 9.00 uur met de clinic kunnen beginnen. Het belooft weer een leuke clinic te worden welke wordt afgesloten met een wedstrijd tegen de mini’s van WEC.

Tot zaterdag

Commissie Voetbal zaken

PS: Vraag!!!!

We hebben nog geen reactie gehad op onderstaande vraag:

Is er binnen onze vereniging iemand die werkzaam is bij ING. De ondersteuning vanuit de KNVB wordt namelijk gesponsord door ING. Indien er binnen onze vereniging iemand werkzaam is bij ING levert dit voor onze mini’s extra trainingsmateriaal op.

Graag even melden bij Cees van Drunen of Rien van den Broek.

Terug naar het overzicht