•  

Bijeenkomst kaderleden 20 augustus 2014

Hierbij nodigen wij alle leiders/trainers jeugd VV Den Dungen uit voor een bijeenkomst op woensdag 20 augustus a.s. om 18.45 uur in het clubhuis.

INTRODUCTIE TECHNISCHE COMMISSIE SEIZOEN 2014/2015

Om voor het komend seizoen de begeleiding van onze jeugdleden nog beter te kunnen ondersteunen, hebben we binnen onze voetbalafdeling gezocht naar vrijwilligers die de kaderleden van onze A1 tot en met minipupillen zouden kunnen voorzien van diverse tips en adviezen.

Als Commissie Voetbalzaken zijn we blij dat Jan van Grinsven, Bram Wonders, Walter van Loon, John van der Donk, Wesley van Emmerik,Hennie van Grinsven en hoofdtrainer Eric van Rooy hebben aangegeven hier graag deel van uit te maken.

Deze technische commissie (TC) gaat een adviserende rol spelen binnen onze voetbalclub; men zal op allerlei wijze en in de breedste zin van het woord ondersteuning bieden bij het trainen en begeleiden van onze jeugdleiders/trainers/leden.

Op woensdag 20 augustus om 18.45 uur nodigen wij dan ook alle jeugdkaderleden uit voor de introductie van onze TC. Jan van Grinsven zal dan in het kort uitleg geven over de werkwijze van de TC.

VOORLICHTING VOORKOMEN VAN BLESSURES

Aansluitend aan de introductie van de TC hebben Jaap Wonders en Eric van Rijswijk aangegeven graag uitleg te geven over het belang van een goede trainingsopbouw en het voorkomen van blessures bij leden van SC Den Dungen.

Deze voorlichting is bedoeld voor alle trainers en leiders van zowel de jeugd- als de seniorenteams (voetbal en korfbal)

Deze voorlichting begint om 19.30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

LET OP: aangepaste trainingstijden op woensdag 20 augustus 2014.

Om alle kaderleden ook de mogelijkheid te bieden bij deze twee bijeenkomsten aanwezig te zijn, hebben wij de trainingstijden voor woensdag 20 augustus eenmalig aangepast.

Alle E,F en Mini trainen van 17.45 tot 18.45 uur.

De trainingen van de C2,C3,B2,B3 en meisjes komen te vervallen.

De A1,B1 en A2 trainen van 20.30 tot 22.00 uur

IN HET BELANG VAN DEZE INTRODUCTIE EN VOORLICHTING VERWACHTEN WIJ DE AANWEZIGHEID VAN ALLE JEUGDKADERLEDEN

TOT 20 AUGUSTUS

COMMISSIE VOETBALZAKEN

Terug naar het overzicht