•  

Minipupillen spelen Welpenvoetbal

Minipupillen spelen welpenvoetbal is een initiatief van de KNVB om jonge kinderen zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met voetbal en ze te laten ervaren dat voetbal erg leuk is. In dat kader hebben de KNVB en ING amateurverenigingen vorig seizoen extra aandacht door een voetbalprogramma voor vijf – zesjarige (de mini-pupillen) te faciliteren. Met een speciaal materialenpakket en specifieke trainingsoefeningen is o.a. ook Den Dungen ondersteund.

Het doel van deze ondersteuning is om niet alleen het voetbaltechnische te belichten maar ook aandacht te hebben voor de rol van de trainsters, rol van de ouders, de vereniging en zijn vrijwilliger. O.a. door deze aanpak hebben we vorig seizoen veel nieuwe Mini’s mogen verwelkomen en ook dit seizoen loopt het storm. Inmiddels hebben we al 18 mini’s die iedere week met veel plezier trainen en op zaterdag hun wedstrijdjes spelen.

Om vervolg te geven op dit fantastische project organiseert RKVV Den Dungen een fantastische voetbalactiviteit. Op vrijdag 26 september, van 18.30 tot 19.30 uur hebben we voor alle kinderen die dit leuk vinden een voetbalspeeltuin uitgezet.

Dus ben je een jongen of meisje in de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar en zou je wel eens willen proberen of voetbal een leuke sport is, geef je dan snel op via e-mail paul@scdendungen.nl.

Deelname is gratis.

Wij hebben er al veel zin in, tot 26 september!

Commissie Voetbalzaken RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht