•  

Seizoenafsluiting bij SC Den Dungen 10 mei 2015

Zondag 10 mei a.s. speelt Den Dungen 1 de laatste (thuis)wedstrijd van het seizoen. Inzet is om minimaal één punt te behalen om zodoende deelname aan de nacompetitie veilig te stellen. Het zou voorwaar een mooie prestatie zijn van spelers en begeleiders als er in een vervolg op de reguliere competitie nog gespeeld kan worden om promotie!

In navolging van vorig jaar zal ook dit keer op de dag van de laatste voetbalspeelronde voor alle senioren van de voetbal- en korfbalafdeling de jaarlijkse seizoenafsluiting plaatsvinden. De sporters van SC Den Dungen kunnen in een gezellige sfeer terugblikken op 2014-2015, maar ook alvast vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Bij de organisatie van deze feestelijke afsluiting wordt onze Activiteitencommissie (financieel) ondersteund door Supportersclub VV Den Dungen en de Clubhuisexploitanten. De muzikale klanken van Baby Blue gaan ongetwijfeld bijdragen aan een gezellig samenzijn.

Met een 7x7 toernooi voor de lagere teams draagt ook Wedstrijdzaken Voetbal bij aan het welslagen van deze dag. Communicatie hierover is verlopen via de teambegeleiders.

Allen een plezierige seizoenafsluiting toegewenst.

Terug naar het overzicht