•  

Leuke voetbalactiviteit, kennismaken met de Mini’s (VIDEO)!

 

Ook dit jaar organiseren we weer een leuke voetbalactiviteit om jonge kinderen zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met voetbal en ze te laten ervaren dat voetbal erg leuk is. De afgelopen seizoenen is de opkomst zeer goed geweest.

O.a. door deze aanpak hebben we vorig seizoen veel nieuwe Mini’s mogen verwelkomen en ook dit seizoen loopt het storm. Inmiddels hebben we 14 Mini’s die iedere week met veel plezier trainen en op zaterdag hun wedstrijdjes spelen. Regelmatig komen er nieuwe kinderen proeftrainen.

Op vrijdag 23 oktober, van 18.30 tot 19.30 uur is deze leuke voetbalactiviteit voor alle jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar die nog niet op voetbal zitten en het leuk vinden om een keer te komen voetballen. Op deze avond zullen wij de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met voetbal. Onze eigen Mini’s zullen er ook zijn!  

Dus ben je een jongen of meisje in de leeftijdscategorie van 4 t/m 7 jaar en zou je wel eens willen proberen of voetbal een leuke sport is, geef je dan snel op via e-mail paul@scdendungen.nl. Deelname is gratis.

Wij hebben er al veel zin in, tot 23 oktober!

Commissie Voetbalzaken VV Den Dungen

Terug naar het overzicht