•  

Heel de familie van Grinsven in extase samen met ‘Ons Clubhuis’ !!!!

Wederom veel supporters op de tribunes en langs de lijn, en het is een genot dat ons eerste in de 3C klasse voetbalt. Alles is aanwezig, de sfeer, gemoedelijkheid, spanning en de juiste mentaliteit van de jongens. Maar dat veranderde voor lot NR 356 in eens in opwinding. Want Frank van Grinsven had het winnend lot. En zoon Bram ging achter de bal. (Ome Jan nog even moeten bellen, want ik was zijn naam vergeten)

En daar stond zowat de hele familie achter de goal voor de support. Onze Ge’ Hennie, Frank, Andre’ Paul, Thomas, Bert, Filip,. De dames Annemarie, Bertha, Susanne, Louise, Annewies, Corry, en vergeet me Nietje. Bram bleef koel. Da wordt er ene vuur het urste.

Een kreet langs de lijn.

BOEM. De eerste poging was raak. Bram had de prijzen binnen. En de hele familie in trance. Cafetaria t ’Hofke verzorgen weer de rust en eind standen. Alleen jammer dat de gasten de punten mee naar Haarsteeg namen. Raymond Broekcx Mestelwerken en Gebr. van Santvoort Stucadoorsbedrijf waren deze week onze sponsoren. Hiervoor onze hartelijke dank.

Met vriendelijke en sportieve groet

Bestuur Supportersclub

Terug naar het overzicht