•  

Den Dungen: niets te verliezen tegen Emplina

DEN DUNGEN – Het gepromoveerde Den Dungen wacht een lastige thuiswedstrijd zondag. Koploper Emplina is de tegenstander en dat zal een flinke opgave worden, weet ook doelman André van Grinsven: “Ja, dat denk ik ook als je hun resultaten tot nu toe bekijkt. En het doelsaldo wil ook wel wat zeggen, 28 voor en 7 tegen.”

Maar zich vooraf kansloos achten, daar wil de Dungense goalie niet aan. “Emplina heeft natuurlijk een sterk team, maar aan de andere kant wij hebben niets te verliezen.” Den Dungen móet niet, want met 11 punten uit de eerste 7 duels doet men prima mee in de grote subtop van de 3e klasse C. “We zijn zeker tevreden tot nu toe”, zegt Van Grinsven. “En we hadden misschien nog wel een paar puntjes meer kunnen hebben. Tegen Haarsteeg kregen we in de 88e minuut een penalty tegen en tegen Zwaluw was uiteindelijk een gelijkspel terecht, maar had je ook gewoon kunnen winnen. Maar als we eindigen op de positie waarop we nu staan, dan zijn we natuurlijk super tevreden.”

In huis-aan-huisblad Thuis in het Nieuws, dat na het weekeinde verschijnt in de dorpen ten oosten van Den Bosch, een uitgebreider interview met Van Grinsven.

Terug naar het overzicht