•  

BMC-trainer verrast: ‘Papa! Ben je trots?’

DEN DUNGEN – “BMC – Den Dungen was, ondanks dat ie voetballend niet top was, een hele mooie wedstrijd. In ieder geval voldoende strijd over en weer. En voor ons dan een positieve uitkomst.” Prima analyse, maar stiekem was er voor Loek van Grinsven veel meer aan de hand. Hij scoorde tegen z’n vader en had een verrassing voor hem…

Den Dungen scoorde genoeg, tijdens het met 2-5 gewonnen duel. En Van Grinsven pikte ook een doelpuntje mee. Maar dat kon hij vooraf enkel hopen; scoren tegen de club waar zijn vader Jan hoofdtrainer is. De jonge aanvaller nam de gok en besloot een shirtje te laten drukken, voor het geval dat. “Op zaterdagavond heb ik Sinterklaas gevierd met mijn vader en toen heb ik tegen hem gezegd dat ik een verrassing voor hem in petto had. Alle voorbereidingen waren getroffen, maar de moeilijkste opgave was nog wel even zien te scoren. Gelukkig lukte dat.”

Van Grinsven jr. maakte de 1-4 en rende meteen daarna naar zijn pa, die baalde bij de dug-out van BMC. “Met mijn voetbalshirt over mijn hoofd, haha! Ik had nog wel even aan de scheidsrechter nagevraagd of het mocht, maar die ging gelukkig akkoord. Mijn vader wist niet hoe snel die in zijn boekje moest gaan kijken, omdat hij wist dat er iets zou gaan gebeuren. Wát wist hij alleen niet. Het shirt heb ik na de wedstrijd aan hem gegeven, nadat ik ‘em even in de kantine van BMC had opgehangen. Maar dat duurde niet lang, de spelers van BMC trokken hem al snel van de muur, haha. Nee, totaal geen spanningen onderling, hoor. Op het veld strijd en emotie, maar daarbuiten gewoon gezelligheid en grapjes. Ik ken genoeg jongens uit Berlicum die vaak in de kroeg komen waar ik werk (Majorcabar, red.).”

Bron website 073voetbal.nl

 

Terug naar het overzicht