•  

Drukbezochte nieuwjaarsreceptie

 

Tijdens de drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie van Sportclub Den Dungen werden door bestuur, leden en naast betrokkenen goede wensen uitgewisseld. De voorzitter dankte alle medewerkers die een bijdrage leveren aan de goed georganiseerde en functionerende vereniging voor hun inzet en betrokkenheid en sprak de wens uit dat de voetbal- en korfbalafdelingen de in 2015 bereikte sportieve prestaties in het nieuwe jaar verder uitbouwen. Een in alle opzichten goed 2016 toegewenst!

Groen Witter en Flash-held van het jaar
Als vanouds werden er door de Supportersclub eretitels uitgereikt. Het ging daarbij om de “Groen Witter” en “de Flash-held” van het jaar. Achterliggende gedachte bij dit lovenswaardig en alom gewaardeerd initiatief is dat een lid van voetbal- dan wel korfbalclub in het zonnetje wordt gezet voor jarenlange, bijzondere en zeer waardevolle inzet voor de vereniging. Uiteindelijk staat men dan symbool voor het vele goede werk dat vrijwilligers voor hun club weten te verrichten. Tot ‘Flash-held’ werd benoemd Dennis Persoons. Een verdiende onderscheiding voor de man die al jarenlang deskundigheid toont op het gebied van technische zaken en sinds kort de Commissie Korfbalzaken bestiert. Een jeugdig, ambitieus en talentvol bestuurslid die de vereniging hopelijk nog lang van dienst zal zijn.

De “kroon op het werk” trofee werd bij de voetbalafdeling overhandigd aan Geert Mutsaars. Het bestuurslid Wedstrijdzaken en teamleider van Den Dungen 1 is wekelijks vele uren in touw voor de club, heeft zijn zaken altijd keurig voor elkaar, ligt bijzonder goed binnen de vereniging en werkt op een prettige manier met alle belanghebbenden samen. Een meer dan terechte onderscheiding en hopelijk een aanmoedigingsprijs nog jaren door te gaan!

Nog meer lofuitingen
Vanuit de Supportersclub werd Stef van de Westelaken – d’n Omroeper- in het zonnetje gezet en waren er mooie woorden en het ‘duim omhoog’-bord voor Teun van Alebeek en Willie van Hout (beide al jarenlang steunpilaren bij de begeleiding van jeugdteams) en Daniella en Iwan van ‘Ons Clubhuis’, die met hun werk een grote bijdrage leveren aan de goede sfeer binnen de club.

Voor haar buitengewoon grote inzet (naast speelster ook jarenlang actief binnen de AC) werd Hannie van der Pol tot lid van verdienste van Flash benoemd.

Vanuit het bestuur van Sportclub Den Dungen waren er voor de mannen van de Supportersclub (Hans, Hein, Henk, Hemke, Mari en Geert) nog lovende woorden en een geschenk in de vorm van een stijlvolle tegel. Een blijvende dankbetuiging voor de goede onderlinge verstandhouding en de structurele financiële steun die geboden wordt!

De Walk of Fame wordt verder uitgebreid en vormt de bijzondere entree naar ons sfeervolle clubhuis.

Terug naar het overzicht