•  

Onderhoud aan kunstgrasvelden

Jaarlijks laat SC Den Dungen door een gerenommeerd bedrijf de kwaliteit van de kunstgrasvelden inspecteren. Uit het laatste inspectierapport is gebleken dat het voor de bespeelbaarheid noodzakelijk is om de hoeveelheid infill (rubber instrooikorrels) op niveau te brengen. Naast het wekelijks onderhoud dat door onze maandagmorgenploeg uitgevoerd wordt, zal nu dus een extra onderhoudsbeurt plaatsvinden. De klus zal in eigen beheer worden uitgevoerd door de onderhoudsploeg van SC Den Dungen, die zelf met een innovatief idee gekomen is om het werk zo efficiënt en optimaal mogelijk uit te voeren.

Op donderdag 24 maart worden pallets met 500 zakken (a 25 kg) met infill geleverd. Deze zullen worden geplaatst tussen de twee kunstgrasvelden in op de plaats van de verplaatsbare doelen. Afhankelijk van het weer zal in fasen op beide velden de benodigde hoeveelheid instrooikorrels worden aangebracht. Onze voetballers zullen daarvan geen hinder ondervinden. Trainingen en wedstrijden kunnen dus gewoon doorgang vinden.

Met de inzet van onze maandagmorgenploeg (hartelijk dank hiervoor!) beschikken we over enkele weken weer over kunstgrasvelden die aan alle gestelde eisen voldoen en waarop het dus bijzonder prettig sporten is! Voor eventuele nadere informatie kan contact worden opgenomen met Gerard van der Heijden, bestuurslid accommodatiebeheer.

Terug naar het overzicht