•  

Huldigingen tijdens nieuwjaarsreceptie

Tijdens de drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie van Sportclub Den Dungen werden door bestuur, leden en naast betrokkenen goede wensen uitgewisseld. Het is een goede gewoonte zo direct in het nieuwe jaar clubleden te eren en te huldigen. Dat gebeurde volop! Met dank aan Activiteitencommissie SC Den Dungen, Supportersclub Den Dungen en Clubhuisbeheer!

Veertig en vijftigjarig lidmaatschap
Als je als vereniging zeer trouwe leden hebt, dan mag je daar trots op zijn en dan mag daar op gepaste wijze aandacht aan worden geschonken. Binnen SC Den Dungen hebben we afgesproken dat het zeker de moeite waard is stil te staan bij mensen die 25 jaar of langer lid zijn bij de Korfbalafdeling en 40 jaar of langer lid bij de Voetbalafdeling . We doen dat op een wijze die ons inziens past bij onze vereniging en bij de jubilarissen. Ingetogen, maar toch stijlvol en vooral met de jubilaris voor even in het middelpunt. Teun van Alebeek en Jan Sleutjes werden gehuldigd vanwege het feit dat ze maar liefst veertig jaar lid zijn van VV Den Dungen. Teun is gedurende al die jaren begeleider geweest van de C-jeugd. Jan is nog steeds actief als speler in de lagere senioren en vervult daarnaast een ondersteunende rol binnen Wedstrijdzaken. De door de voorzitter gesproken lovende woorden waren treffend en veelzeggend! Behalve hun positieve inzet werd ook hun clubtrouw benoemd.

Ook aan Christ Spierings werden vanwege zijn langdurig lidmaatschap (inmiddels meer dan veertig jaar) een blijvend aandenken, een bijbehorende attentie en bloemen overhandigd. Christ werd na zijn actieve carrière in de selectie trainer en begeleider van jeugdteams. En in die rol is hij als leider van de A-1 nog steeds actief. Daarnaast stond hij altijd paraat als er –met name op het gebied van straatwerk- geklust moest worden voor de vereniging.

Voorzitter Mari van Grinsven (inmiddels 52 jaar lid) werd met terugwerkende kracht gehuldigd voor zijn vijftigjarig lidmaatschap en benoemd tot erelid. Bij deze door het bestuur (zonder medeweten van de voorzitter zelf….!!) geïnitieerde eretitel hoorde een prachtige presentatie van Henk van Gestel (voorzitter sponsorcommissie) over de verdiensten die Mari voor de club gehad heeft. Ook zijn vrouw Ellie werd in de hulde betrokken. De sponsorcommissie had met medewerking van de Vriendenloterij geregeld dat ze samen een weekendje naar Barcelona gaan!

Groen Witter en Flashheld van het jaar
Als vanouds werden er door de Supportersclub eretitels uitgereikt. Het ging daarbij om de “Groen Witter” en “de Flashheld” van het jaar. Achterliggende gedachte bij dit lovenswaardig en alom gewaardeerd initiatief is dat een lid van voetbal- dan wel korfbalclub in het zonnetje wordt gezet voor jarenlange, bijzondere en zeer waardevolle inzet voor de vereniging. Uiteindelijk staat men dan symbool voor het vele goede werk dat vrijwilligers voor hun club weten te verrichten. Tot ‘Flashheld’ werd benoemd Patricia de Kort (de vrouw van voetbalman Joost). Een verdiende onderscheiding voor een actief korfballid die haar deskundigheid toont op het gebied van technische zaken en begeleiding. Hopelijk blijft ze de vereniging nog lang van dienst.

De “kroon op het werk” trofee werd bij de voetbalafdeling overhandigd aan Rien van den Broek. Een eretitel voor een man die geschaard mag worden onder de categorie mensen die vergroeid zijn met hun ‘cluppie’ en bijna dagelijks met hun hobby bezig zijn. Rien heeft zowat alle taken bij de club vervuld en mag een echte clubman genoemd worden. Een meer dan terechte onderscheiding voor deze ‘duizendpoot’ die eerder ook als ‘lid van verdienste’ van VV Den Dungen benoemd werd.

De Walk of Fame wordt verder uitgebreid en vormt de bijzondere entree naar ons sfeervolle clubhuis.

Nog meer lofuitingen
Vanuit de Supportersclub werd er verder dank gebracht aan Martien van de Steen (clubscheidsrechter) en Christ Spierings (begeleider A-1) voor het goede werk dat zij beiden voor de voetbalafdeling verrichten. De ‘duim’ gaat voor beide heren omhoog…! Dit positieve gebaar (met naamsvermelding) zal een blijvende plaats krijgen op ons sportpark

Terug naar het overzicht