•  

Supporter Hans Broeren overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op 14 juni 2023 -na een kort ziekbed- Hans Broeren is overleden.  Hij werd 73 jaar en was een gewaardeerd lid van ‘Supportersclub VV Den Dungen’.
Je hoeft niet altijd zelf in verenigingsverband actief gevoetbald te hebben om toch een trouw supporter van een club te zijn. Dat gold ook voor Hans. Tientallen jaren lang bezocht hij -samen met vrouw Hennie- alle uit- en thuiswedstrijden van het eerste elftal van Den Dungen. Zij maakten deel uit van een vast groepje supporters dat steevast aanwezig was om de voetballers van Groen-Wit te steunen. En zoals een echte supporter betaamt, deed men dat in goede en slechte tijden. Uit de vaste supporterskern waartoe Hans behoorde, was een vriendenclub ontstaan, die ook na afloop van de wedstrijden bij wenste te dragen aan de goede sfeer bij SC Den Dungen. Ook Hans hield ervan -onder het genot van een drankje en een hapje- met spelers, begeleiding en andere supporters gezellig na te buurten. We gaan Hans missen, langs de lijn en in ‘Ons Clubhuis’!

Op verzoek van de familie plaatsen wij de volgende mededeling:
Hans is overgebracht naar het Uitvaartcentrum van Koenen-Oel Uitvaartverzorging, Litserstraat 40, 5275 BV Den Dungen, waar gelegenheid is persoonlijk afscheid van hem te nemen op maandag 19 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Terug naar het overzicht