•  

Pupillenweekend 2023 een groot succes!

Pupillenweekend 2023 een groot succes

Vorig weekend zijn we met een groep van 130 spelers en begeleiders op Pupillenkamp geweest. De weersvooruitzichten waren heel goed en we hadden er allemaal zin in.

Al direct bij het eerste spel ontstond er een gezonde concurrentiestrijd. Alle teams gingen voor de overwinning en de grote “Supportersclub” wisseltrofee.

 

De teams werden tijdens het eerste spel gevormd door op zoek te gaan naar spelers met hetzelfde rugnummer, als het team compleet is gingen ze op zoek naar de puzzel zodat ze hun eerste leider konden bevrijden.

Het thema dit jaar was Super League, een prachtig thema bedacht door onze spelleiding, waarbij ze door de diverse spellen goed te spelen ze zoveel mogelijk punten konden verzamelen. Deze spellen werden gespeeld in de bossen en op het voetbalveld.

Als tweede spel werden er door het spelen van de Teambuildings spelletjes zoveel mogelijk punten verzameld.

Toen het vervolgens donker was zijn de teams in de bossen hun selectie compleet gemaakt. Binnen kregen ze nog een broodje worst en drinken daarna werden de voorbereidingen voor het slapen getroffen..

Na een rustige nacht, waarbij (bijna) iedereen netjes op tijd ging slapen, werd er op zaterdagochtend gestart met 'straf'training door de vier teams die onderaan stonden, zij konden hiermee nog extra punten scoren! Daarna werd er door vijf groepen diverse spelletjes gespeeld, naast een echt voetbaltoernooi, mochten de teams met spelletjes als Skippybal knallen, Ren je rot, Voetgolf en Voetdart hun kwaliteiten tonen.

Door de spelleiding was er voor de andere vijf teams verschlllende bosspellen uitgezet. Waar de kinderen allemaal hun uithoudingsvermogen en denkkracht konden laten zien. 

In de middag werden de rollen omgedraaid.

Om vijf uur stond er een heuse frietkar en na een heerlijke maaltijd, s’avonds begonnen ze met het spel Waterdragers, wat heerlijke verkoeling bracht.

Om 21.30 uur zaten we met z’n alle klaar voor het altijd hilarische Leiderspel, Per team streed 1 leider voor de winst, maar tot de finale deden ze dat samen met een andere leider van een ander team. na iedere opdracht vielen er twee leiders af. Tot de finale waarin Jara en Koen beide in een grote kom vol met vla (blanke en chocolade) het snoepje uit de bak moesten happen zonder gebruik van hun handen. Uiteindelijk bleek Koen Wissing de eindoverwinnaar.

Hierna gingen de  JO10 t/m JO13 pupillen de bossen in om een heuse spooktocht te doorstaan en de JO7 t/m JO9 had een disco waarbij de voetjes van vloer gingen.

 

Op de zondag eerst nog even de 'straf'training om de laatste 4 teams de extra punten te kunnen laten scoren waarna we naar de bossen gingen voor het Levend stratego. Vervolgens de inmiddels traditionele grote zeskamp, Met spelletjes als Stormbaan, De Boomstam, Raak de Toeter, De hoogste Toren, In de Roos en Latje Trap werden de laatste punten verdeeld. Tussen de middag werden we nog verrast door onze kantine beheerders Daniella en Iwan die voor iedereen een heerlijke gehaktbal kwamen brengen, hiermee hadden we weer voldoende energie om s ‘middag nog 1x te knallen.

En na een sportieve strijd was de grote winnaar van Pupillenweekend 2023 het team van:

 

De Rode Duivels

Guido, Bram, Eef, Jazz, Jens, Brent, Jary, Jonas en de leiders Koen en Daryl nogmaals proficiat.

 

Sponsoren

Langs deze weg willen wij alle bedrijven, personen en zeker ook onze eigen Supportersclub hartelijk bedanken. Zonder jullie financiële bijdrage was het onmogelijk een dergelijk uniek en mooi evenement als het Pupillenweekend te organiseren.

Daarnaast hebben we dit jaar een loterij georganiseerd, en doordat vele bezoekers hieraan meededen hebben we een mooi bedrag kunnen ophalen voor het kamp van volgend jaar. 

 

BEDANKT we hebben een fantastisch Pupillenkamp gehad!

 

Pupillenkamp 2024

Volgend jaar gaan we naar groepsaccommodatie “Ons Thuis” in Ommel en wel in het weekend van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni. Dus schrijf het vast in je agenda.

 

Gevonden voorwerpen

Op de voetbalclub zijn nog enkele gevonden voorwerpen, indien je iets kwijt bent of iets mee hebt genomen wat niet van jou is dan kun je contact opnemen via jeugdzaken@scdendungen.nl.

 

Foto’s kamp

De vele foto’s die gemaakt zijn zullen op onze facebook pagina geplaatst worden.

 

NOGMAALS IEDEREEN BEDANKT !!!

 

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND 2023

Terug naar het overzicht